VIGTIG INFORMATION OM TILMELDING TIL FORÅRSSÆSONEN I SVØMMEKLUBBEN SØNDERBORG.

 
Opdateret d. 23 april: Opdateringer markeret med rødt. 

Vi vil løbende opdaterer denne side i takt med at vi modtager informationer som kan påvirke vores sæsonplanlægning, så kig forbi med jævne mellemrum og hold dig opdateret. 

Vi starter mandag d. 26. april, alle medlemmer har på nuværende tidspunkt modtaget en mail med opstartsinformation.

For at kunne gennemfører vores forårssæson ift. gældende retningslinjer, så er der pt. lukket for yderligere tilmelding. 

 

Så er vores træningstider i foråret klar, du finder dem her

Vi forbeholder os dog retten til at ændre i holdlisten uden varsel i forhold til evt. ændringer i Covid-19 retningsliner for svømmehaller.

Lige som i efteråret har vi kun ca. 80% af vores normale kapacitet i svømmeskolen og øvrige hold, så der bliver meget pres på når tilmeldingen åbner.
De sidste 20%, vil det blive muligt at tilmelde sig til via en venteliste.

Hvis myndighedernes retningslinjer og afstandskrav ændres til vores fordel, vil vi tage stilling til om der efterfølgende kan åbnes flere pladser, kan vi det, så vil medlemmer på venteliste, blive kontaktet og have førsteret til de ekstra pladser.
 
Mandag d. 11. januar glæder vi os til at se en masse glade svømmere i svømmehallen.


For at alle kan have det sjovt og rart i svømmehallen, så er her lidt vigtig information:
 
Har man symptomer på Covid-19, skal man blive hjemme, gå i selvisolation og sundhedsstyrelsen anbefaler at man lader sig teste, man kan forvente svar efter ca. 24 timer. Kontakt venligst egen læge. Deltagelse på svømmeholdet kan genoptages når man har været symptomfri i mindst 48 timer.
 
Hvis en svømmer testes positiv, bliver alle på samme svømmehold kontaktet af klubben og anbefales at lade sig teste, samtidig kontakter svømmeklubben Styrelsen for Patientsikkerhed, som påbegynder smitteopsporing. Er testen negativ og man i øvrigt er symptomfri, kan man påbegynde svømmetræning igen. Er resten positiv, skal du følge sundhedsstyrelsens råd:
Læs mere her gå til emnet "særligt til børnefamilier".
 
Samme procedure er gældende hvis det er en træner som testes positiv. 
 
For at sikre at vi i tilfælde at positive tests, kan få fat i alle deltagerer fra svømmehold hvor der har været en smittet, vil alle instruktører have holdlister med deltagerne på det enkelte hold og der afkrydses fremmøde hver gang. 
Der må ikke være svømmere på holdet som ikke fremgår af listerne - skulle det være tilfældet, er instruktøren nødsaget til at bortvise personen fra træningen indtil korrekt tilmelding er gennemført. 
   
 
De bedste svømmehilsner
Svømmeklubben Sønderborg, 
Bestyrelsen.

Nyheder

Sponsorer