Velkommen til Svømmeklubben Sønderborg Konkurrenceafdeling

I konkurrenceafdelingen lægger vi vægt på at det sportslige og sociale går hånd i hånd.

  

Konkurrenceafdelingen består af 5 hold – Talent, K3, K2, K1 og K+. Til at varetage den daglige træning har klubben to cheftrænere.

 

Konkurrenceafdelingen er et tilbud til de børn og unge, der vil mere end bare at lære at svømme. Som oftest starter svømmeren på Talentholdet og efterhånden som svømmeren udvikler sig, rykker man op på K3 og K2. De bedste ender på K1. For at komme på K1 skal man som udgangspunkt have opnået kravtider til mesterskabsstævner, de øvrige hold er aldersopdelt. Det er cheftrænerne, der bestemmer hvilket hold, der er bedst egnet til en.

 

Konkurrenceafdelingen tilbyder også et K+ hold. Holdet er for de svømmere, der ikke har mulighed for at træne 8-9 gange hver uge eller har kravtider, men som stadig gerne vil deltage i stævner m.v.

 

Du er meget velkommen til at tage fat i en af cheftrænerne, hvis dit barn kunne tænke sig at komme til prøvetræning på Talentholdet.


Konkurrenceafdeling ledes af et konkurrenceudvalg – i daglig tale K-Udvalget. I K-Udvalget er der en repræsentant for bestyrelse og cheftræner samt et antal forældre. I K-Udvalget besluttes hvilke stævner, svømmerne skal deltage i, hvor klubben tilbyder træningslejr og der arrangeres sociale arrangementer såsom juleafslutning og sommerfest. Som forældre er man altid velkommen til at komme med gode ideer og input til udvalget. Du kan skrive til K-Udvalget på konkurrence(a)sks-svoem.dk


For nye svømmeforældre kan det være udfordrende at sætte sig ind i svømmeverdenen. Derfor har vi samlet de vigtigste informationer i en håndbog, som du finder under Konkurrence-afsnittet. Du er også altid meget velkommen til at tage fat i et af K-Udvalgets medlemmer via konkurrence@sks-svoem.dk. 

 

Tilmelding til Konkurrence (klik her - dog kun efter aftale med cheftræneren)

 

Vores sponsorer