Frivillige Svømmevagter - Forhåndsreservation af pladser i svømmeskolen.


Tilmelding til efterårssæsonen i svømmeklubben nærmer sig med hastige skridt og vil du sikre en plads til dit barn på et bestemt hold, har du nu chancen til det.

Sidder du alligevel i svømmehallens mødelokale når dit barn/dine børn er til svømning? 

Har du lyst til at bakke op om at gøre det til en ekstra god oplevelse at gå til svømning?  
For at sørge for at der nogle få voksne til stede for at give en hjælpende hånd hvis det bliver nødvendigt, har vi som i de sidste sæsoner brug for svømmevagter i omklædningsrummene.

 

Du finder det hold som passer bedst med jeres hverdag imod lidt af din tid som svømmevagt
I praksis betyder dette at du som mor/far kan forhåndstilmelde dit barn på lige det hold som passer bedst i jeres hverdag. Til gengæld hjælper du som frivillig svømmevagt de første tre uger i sæsonen.

 

Vi bruger svømmevagterne, fordi vi gerne vil give såvel nye, som garvede svømmere, den bedste oplevelse i svømmeskolen. Børnene skal have en god oplevelse lige fra det øjeblik, de træder ind i Humlehøj Hallen til de er færdige med træningen.
For at vi kan give børnene en god oplevelse, har vi brug for din hjælp

 

Så kan det være, det er dig som er frisk på at hjælpe de andre svømmere de første tre uger i løbet af den kommende sæson, mens dit barn svømmer.
Vores håb er at få mange frivillige forældre til at hjælpe som svømmevagter – og meget gerne både mødre og fædre, da vi har brug for hjælp i begge omklædningsrum.
Hvad forventer vi af dig som svømmevagt - hvornår og hvordan?

 

En ’svømmevagt’ starter ca. 10 minutter før dit eget barn skal være i vandet, og slutter når dit eget barn er færdig med at klæde om efter træning. De fleste B og C hold træner 30 eller 45 minutter, så en svømmevagt er gennemsnitlig på ca. 40-60 minutter. Skal dit barn f.eks. svømme på et B2 hold som træner mandag fra kl. 16:30 – 17:00, er svømmevagten fra ca. 16.20-17:10.
Du skal hjælpe alle børn under din vagt, ikke kun dit eget.

 

Opgaven som ’svømmevagt’ er nem. Du vil agere som støtte for de yngste svømmere allerede inden de kommer ind i omklædningsrummet. I omklædningsrummet fortæller du dem hvorfor det er vigtigt at man skal huske at vaske sig grundigt uden badetøj, at man ikke må løbe i omklædningsrummet, at man ikke må bruge sin mobiltelefon i omklædningsrummet (dette gælder også forældrene) og så videre, samt evt. hjælpe svømmerne hen til den rigtige bane i svømmehallen.

Sådan gør du hvis du gerne vil hjælpe som svømmevagt:


Senest onsdag den 16. juni, kl. 12, tilmelder dig via klubbens hjemmeside under Event/Svømmevagter 
https://sks-svoem.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=324

Oplys følgende: svømmerens fulde navn, inklusive svømmerens profilnavn (det navn dit barn er oprettet med på SKS hjemmeside), navn på den/de forældre som gerne vil hjælpe som svømmevagt, hvilket hold nr. dit barn/børn er tilmeldt på (Træningstider ), samt hvilken T-shirt størrelse som ønskes. 

Du kan kun forhåndsreservere en plads per hold og din mail skal indeholde alle ovenstående oplysninger for at komme i betragtning af de forhåndsreserverede pladser. Tildelingen af forhåndstilmeldinger på de enkelte hold sker efter først til mølle-princippet.

Vi forbeholder os retten til at tage pladsen fra en svømmer, hvis forældrene som har meldt sig som svømmevagt ikke dukker op. Er du forhindret, skal du kontakte os på forhånd for at sikre at vi kan dække eller bytte din vagt.

Har i fået en plads på det ønskede hold, modtager du en mail fra Svømmeklubben senest torsdag d. 17. juni.

De forældre som bliver svømmevagt, vil blive kontaktet af klubbens administration omkring indbetaling af kontingentet.
Har du ikke modtaget en mail med bekræftelse fra os i løbet af den 17. juni, skal du tilmelde dit barn på normal vis.
Forældre som tilbyder at være svømmevagt, vil blive indkaldt til et informationsmøde i uge 32

Mødet finder sted fredag, den 12. august, kl. 19.30 via Teams. I modtager en invitation i starten af uge 32.

Her fortæller vi nærmere om opgaverne, som de enkelte forældre har fået – på mødet vil vi også præsentere en fordelingsplan for hvornår de enkelte svømmevagter skal 'på arbejde'.

Er du frisk? Så skynd dig at tilmelde dig.

På forhånd tak.

 

Svømmeklubben Sønderborg

Nyheder

Sponsorer