Det kæmper vi for:


 

Vi arbejder hårdt på at tilbyde alle klubbens svømmere og byens borgere de bedst mulige svømmefaciliteter, både i og udenfor vandet.
Det er derfor at Svømmeklubben har været initiativtager til projektet om det nye 'Svømmestadion Sønderborg'.

Klubben har udarbejdet et færdigt projekt til ca. 67. mio. som er præsenteret for politikkerne i Sønderborg kommune. I forbindelse med budgetforhandlingerne i 2021, har byrådet besluttet at dække 30% af anlægsudgifterne når resten af finansieringen er på plads.

Der er tale om en hel ny svømmehal med 10 baner på 50m, som kan opdeles i 20 baner med 25m, som skal opføres som en udbygning i forlængelse af den eksisterende svømmehal.

Et projekt som vil mangedoble den offentlige åbningstid, samt give endnu bedre forhold for de mange vådklubber som anvender Humlehøj Hallen.
Vi er i fortsat dialog med Sønderborg kommune om at få realiseret dette projekt, til glæde for alle borgere i Sønderborg.

Svømmeklubben Sønderborg har i flere år været fortaler for, og kæmper fortsat for, at den meget sparsomme kapacitet i Humlehøj Hallen, skal fordeles således at der er både kan være foreningsaktiviteter og offentlig svømning i hallen på samme tid.

Kun på den måde kan den sparsomme kapacitet, udnyttes optimalt.

Vores sponsorer