Skip Navigation Links

16+ Vandpolo

Vandpolo – Svømning på den sjove måde

16+ Vandpolo er for dig som tidligere har gået til svømning, og ønsker stadig at bevæge sig rundt i det våde element. Du kommer ind på et vandpolohold med andre motiverede spillere, som alle går ind for et godt kammeratskab. Her handler det ikke så meget om det seriøse, men at hygge sig mens man spiller vandpolo. Ved at spille 16+ Vandpolo opnår du både gode svømmeegenskaber og får et kammeratskab for livet. Der er i løbet af året en fast tradition for at deltage i et weekendstævne i Silkeborg.

Vi træner:

Fredag fra 20.30-22.00 på Humlehøj (Grundet det sene tidspunkt, er kontingentet for 16+ Vandpolospillere kun 400 kroner)

Træner:

Per Gjelstrup Christiansen (28 97 94 91)

Vandpolo – kort fortalt

Vandpolo er en holdsport, der kort fortalt minder meget om håndbold – bare i vand. Der er to hold i vandet ad gangen, og det gælder ganske enkelt om at score flest mål. Det er en sport, som udvikler svømmeegenskaberne på en helt anden måde end den almene svømmeundervisning. Vandpolo er sporten for dem, som ønsker større variation end blot at svømme baner. Det er udfordrende, fysisk krævende og ikke mindst sjovt! En sportsgren for dem der elsker holdsport og ikke mindst legen i det våde element.