Svømmeklubbens målsætning (Det kæmper vi for):

 
Svømmeklubben Sønderborg har et klart mål om at være en aktiv del dansk elitesvømning og opnå topplaceringer til nationale mesterskaber og stævner.
Derfor arbejder Svømmeklubben Sønderborg meget tæt sammen med Dansk Svømmeunion omkring talentudvikling, så træningsmetoder hele tiden er i tråd med hvad der sker på den internationale svømmescene.
Svømmeklubben Sønderborg er ligeledes i dialog med Dansk Svømmeunion om at blive talent kraftcenter.

Vi arbejder hårdt på at tilbyde alle klubbens svømmere og byens borgere de bedst mulige svømmefaciliteter, både i og udenfor vandet.
Det er derfor at Svømmeklubben har været initiativtager til projektet om det nye 'Svømmestadion Sønderborg'.
Klubben har udarbejdet et færdigt projekt til ca. 67. mio. som er præsenteret for politikkerne i Sønderborg kommune. I forbindelse med budgetforhandlingerne i 2018, har byrådet besluttet at dække 30% af anlægsudgifterne når resten af finansieringen er på plads.
Der er tale om en hel ny svømmehal med 10 baner på 50m, som kan opdeles i 20 baner med 25m, som skal opføres som en udbygning i forlængelse af den eksisterende svømmehal. 
Et projekt som vil mangedoble den offentlige åbningstid, samt give endnu bedre forhold for de mange vådklubber som anvender Humlehøj Hallen. 
Vi er i fortsat dialog med Sønderborg kommune om at få realiseret dette projekt, til glæde for alle borgere i Sønderborg.
 
Svømmeklubben Sønderborg har i flere år været fortaler for, og kæmper fortsat for, at den meget sparsomme kapacitet i Humlehøj Hallen, skal fordeles således at der er både kan være foreningsaktiviteter og offentlig svømning i hallen på samme tid.
Kun på den måde kan den sparsomme kapacitet, udnyttes optimalt.
 
I Svømmeklubben Sønderborg arbejder vi på at få en meget bred elitetrup, så vi konstant og hele tiden har svømmere der kan gøre os stolte og virke som rollemodeller for klubben og Sønderborg.
 
Derfor tilbyder vi vores elitesvømmere mindst 1 træningslejr hvert år. Det er dog vores mål at vores bedste elitesvømmere tilbydes 2 årlige træningslejre.
Alle træningslejre afholdes hvor der er adgang til 50 m bassin, for at vores svømmere har mulighed for at opbygge den udholdenhed som kun kan opnås ved træning i 50m bassin.
Derudover tilbydes vores bedste elitesvømmere flere gange årligt at træne på 50m banerne i Campus Bad i Flensborg, hvor svømmerne selv betaler for ekstra træningstid.
 
De sidste mange år har vores elitesvømmere kvalificeret sig til De Danske Mesterskaber på Senior, Junior og årgangs niveau, vores mål er at vi hvert år har flere deltagere end året før, samt at vinde medaljer hvert år.  
 

Nyheder

Sponsorer