Skip Navigation Links

Velkommen til Svømmeklubben Sønderborg

Svømmeklubben Sønderborg er en af Sønderjyllands mest attraktive svømmeklubber, med mere end 1000 medlemmer. Klubben har to fuldtidsansatte cheftrænere, som begge har en mastergrad i sports science og svømning.
Sammen med en række dedikerede og uddannede instruktører, som alle har svømmefaglig baggrund, sørger de for et bredt udbud af svømmehold, lige fra familie svømning og Svømmeskole, vandgymnastik for ældre medborgere samt en stor elite afdeling med ca. 60 konkurrence svømmere som skaber bemærkelsesværdige resultater både på årgangs, junior og senior niveau. 
 


Sidste svømmedag i denne sæson er fredag d. 14. december.
I løbet at ugerne 49 og 50 vil forældrene til svømmere i svømmeskolen modtage et informationsbrev hvoraf det fremgår om svømmeren har bestået sit hold og dermed er klar til at rykke op på næste niveau i svømmeskolen.
Alle som består prøverne vil sammen med informationsbrevet modtaget et diplom, hvoraf det fremgår hvilket hold træneren anbefaler at barnet tilmeldes til næste sæson.
Er der ikke noget diplom med i informationsbrevet, betyder det at træneren anbefaler at man tilmelder sit barn på samme niveau i endnu en sæson.
 
I øjeblikket arbejder vi på højtryk for at få holdplanen til forårssæsonen 2019 helt på plads.
Vi forventer at åbne for tilmelding til ny sæson midt i december.
 
Læs de 9 gode råd til omklædningsrummet, så er alle glade når vi er i svømmehallen (Klik her
 

 

Vi har besøgt vores elitesvømmere til en lørdagstræning,
det er der kommet denne lille film ud af.
Kom og Svøm med SKS