Klubmodul henter siden
2. begynderstævne Tønder 17/11
Hej Alle,
 Vi er allerede kommet tæt på 2. begynderstævne. 
Denne gang er det i Nordborg, søndag, den 17. november 2019.
 
Inbydelsen kan ses HER.
Tilmeldingsfrist - mandag den 28. oktober kl. 20.00
 
Kan man eventuelt have en eller to ekstra svømmere/passagerer med, vengligst skriv det i komentar feltet.
 
Er der svømmere der har ikke køre mulighed, sige til i god tid, så finder vi på noget.
 
Til dem der ikke har prøvet det før - begynderstævnerne er til svømmere uden eller med ikke så meget erfaring. Der svømmes efter reglerne, men hvis svømmeren laver en fejl, bliver den ikke diskvalificeret, men får en gul sedel med hjem, så man kan øve sig på det. Johanne og jeg hjælper svømmerne under stævnet , så alle kan være med.
 
Har I spørgsmål - er I velkommen at kontakte os.
 
p.s. 
Lidt info til jeres planlægninger i den kommende tid, hvor man behøver ikke at deltage til alle stævner. Er der spørgsmål, sige til, da vi ved der kan være mange ting man ved ikke hvordan de fungerer.
Klubmesterskab ligger i uge 47, i tiderne hvor K holdene har træning, samt lørdag eftermiddag fra 14.00 til ca. 18.30. Nærmere oplysninger samt program kommer. Alle kan deltage i alle løb, eller vælger det man har lyst til at svømme, der er alt fra 50, 100 og 200 af hver svømmeart samt 200 medley og 400 crawl. Og fordi den er på hjemmebanen kan alle prøve en rigtig stævne med regler i kendte omgivelser
Julestævne - Talent svømmerne kan også deltage i SKS-Julestævne som afholdes den 24. november, der svømmes kun 25 m. og 50 m.  Den er til klubbens almen hold C1, C2 og C3 samt Ungdomshold ot Talent hold. Den er mere egnet til de nye talentsvømmere der ikke så meget erfaring med stævner. Her bliver man heller ikke diskvalificeret. Info kommer snart. 
Så er der Sydjyske Mesterskaber lørdag den 30. november i Bov, er til dem der allerede har deltaget til stævner før, hvor alle født 2008 og yngre skal have Sæltid (Nåletider kan ses HER) og dem der er ældre skal have Bronzetid. Invitation kommer i næste uge. 
3. begynderstævne - søndag den 2. februar Vamdrup
4. begynderstævne - søndag den 28. marts, Nord Als 
 
Venlig hilsen,
Johanne og Stefka
 
Tilmeldte
0 /50
Tilmeldingsfrist
16.11.2019
Tidspunkt
17.11.2019 kl. 08.00 - 17.11.2019 kl. 17.00
Sted
Tønderhallerne
per start
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Nyheder

Sponsorer